29.11.12

El PP dóna el mateix diners a la creació de llocs de treball que als sous del PP

Per a EU de Catarroja el pressupost del PP per a Catarroja és insolidari i injust, i debilita l’administració local en benefici d’empreses privades. Entre els sous de l’Alcaldessa i els regidors alliberats i el Butlletí d’informació municipal on el PP es fa propaganda suma el doble a la partida dedicada a la creació de llocs de treball.


Aquesta nit es presentarà al Ple Municipal el Pressupost del 2013 a Catarroja i EU de Catarroja votarà en contra per considerar-los uns Pressupostos insolidaris que mostren la veritable cara del PP. Debilitar a l’administració local i els serveis públics i beneficiar interessos privats i empreses. Per a mostra una de les propostes estrella és la creació d’un xec d’ocupació que pretén pagar-li a una empresa la contractació a mitja jornada durant 2 mesos a persones aturades del poble. Una partida de poc més de 120.000€ que equival el cost de la contractació de l’Alcaldessa i els regidors alliberats del PP.


Per a EU, que presentarà un conjunt d’esmenes a aquest pressupost, aquest tipus de mesures beneficien a empreses privades, creen precarietat laboral, i no garantissen la creació d’ocupació ni els ingressos necessaris per a poder viure. A més, la coalició d’esquerres considera que amb eixos diners l’Ajuntament podria contractar directament a persones per a treballs que beneficien al nostre poble (Banc d’Aliments, Neteja, Educació de 0 a 3 anys...etc)


Un pressupost que no pensa ni en les persones aturades, ni en l’Educació Pública, ni en la necessitat d’habitatge digne, ni en la cultura, ni en reforçar al moviment associatiu, en definitiva, un pressupost que no dóna resposta a les necessitats de la població.