30.10.12

EU de Catarroja únic partit en presentar esmenes a les ordenances municipals.


El PP puja un 3% (IPC) la majoria de les ordenances i la coalició d’esquerres denuncia que l’IPC és irreal i que no s’ha aplicat eixa pujada als sous dels treballadors.

EU de Catarroja ha presentat esmenes a les ordenances municipals presentades per l’equip de govern en la línea de no donar suport  a una pujada justificada amb un 3% de l’IPC quan no és real i no s’ha aplicat als sous de l’immensa majoria dels treballadors.
Per aquest motiu en l’actual situació hem demanat la supressió de l’augment del 3€ en serveis com el pàrquing municipal, cementeri, terrasses, l’arreplegada domiciliària de fem o la prestació de serveis al Mercat Municipal.

A més EU de Catarroja ha demanat el cost total de serveis deficitaris com el de la grua municipal o l’expedició de documents, amb bonificacions per a persones aturades i/o jubilades.

Per a la portaveu Rosa Pérez Garijo “per a nosaltres les ordenances ha de tindre sempre un criteri de distribució de la riquesa però en el moment en el que es trobem més encara, no es pot pujar a tots per igual sense tindre en conter la situació personal ni el servei  que es puja

EU de Catarroja considera que la mala gestió del PP ens ha dut a una pujada general d’impostos municipals en una situació de molta dificultat per la immensa majoria de la població que té que pagar una crisi que no han provocat ells.


EU votà a favor la declaració de lesivitat de la Resolució d’alcaldia per la que se li donava la llicencia d’obertura al negoci d’un regidor del PP en contra del informes dels tècnics de l’Ajuntament presentada pel PSPV.
La declaració de lesivitat no es va a aprovar perquè va ser rebutjada pel PP, la portaveu d’EU “considera temerària la postura del Partit Popular que hauria d’haver votat a favor la declaració de lesivitat ja que la resolució de l’Alcaldia es contraria a dret  i votar-la en contra pot ser considerat un il·lícit penal”.