21.3.12

Xerrada-Debat a Catarroja contra la Reforma Laboral del PP


El dijous de la setmana que ve, 29M, és dia de VAGA GENERAL. Una Vaga convocada pels sindicats en contra d'una Reforma Laboral impossada des del PP i els poders financers. Una reforma que ataca greument els drets socials i laborals que varen aconseguir amb lluita i molt esforç, treballadors i treballadores a les darreres decades. Ara ens toca a nosaltres eixir al carrer, explicar en què consisteix i paralitzar tot un país el 29M mostrant la única manera que tenim de ser forts davant la patronal, la dreta política i els "mercats", que és la UNITAT D'ACCIÓ de tots els treballadors/es.

És per això que el DILLUNS 26 de MARÇ, a les 19.30h al "Casal" hem organitzat un Acte (Xerrada-Debat) per a explicar la Reforma Laboral i com aquesta afecta a la gent treballadora. Serà la nostra companya Rosa Pérez Garijo, Diputada, Advocada i Professora Associada de Dret Laboral a la Universitat de València la que ens explicarà en que consisteix aquesta reforma.

Convideu a amics, veïns, familiars...etc perquè la temàtica i el moment son fonamentals per a l'esquerra i per als que considerem que n'hi han altres fòrmules per a eixir d'aquesta crisis-estafa que ens estan fent pagar.

TOTS A LA VAGA GENERAL DEL 29M!

EU de Catarroja