1.3.12

L’Alcaldessa de Catarroja del PP, com a futura presidenta de la Mancomunitat de L’Horta Sud, es compromet amb Esquerra Unida a aclarir el procés de selecció del personal del Centre Comarcal de Serveis Interculturals.

Esquerra Unida ha denunciat irregularitats en el procés de selecció de personal per a la borsa d’ocupació d’aquest servei comarcal d’atenció als immigrants que ha acabat amb l’equip que durant vora 10 anys ha gestionat el servei, i amb un nou equip sense cap experiència professional específica d’extrangeria

 

Esquerra Unida de Catarroja va presentar ahir una Moció on es demanava una revisió de les bases, la publicitat i una nova selecció de personal del Servei Intercultural de la Mancomunitat de L’Horta Sud, que va ser rebutjada amb l’únic vot en contra del partit en el govern (PP).

La coalició d’esquerres denunciava el procés de selecció on s’ha puntuat més l’entrevista personal (prou subjectiva) que l’experiència i titulació (més objectiva).

A més EU vol recorda que un dels nous treballadors està vinculat al PP col•laborant com a interventor per aquest partit a les Eleccions Generals de 2011 a Aldaia (poble de l’anterior presidenta de la Mancomunitat).

Per al regidor d’EU de Catarroja Daniel Portillo “amb la declaració de l’alcaldessa al ple comprometent-se a aclarir el que ha passat s’està demostrant que aquest procés que nosaltres denunciem està ple d’errors i en el que s’ha vulnerat princips de transpariència i de publicitat”. Continua Daniel, “Per a nosaltres el PP hauria d’haver votat a favor de la nostra moció i esperem que l’alcaldessa complisca amb el promès al ple municipal i inicie una investigació per a aclarir el que ha passat”.

Per últim hem de dir que des d’Esquerra Unida desitgem la continuació del Centre i dels diferents serveis que dóna com són l’assessoria jurídica, la mediació intercultural i la sensibilització i formació entorn als nostres veïns i veïnes immigrants.