1.3.12

El PP nega a l’oposició una moció de condemna pels fets de violència policial cap als estudiants a la Ciutat de València


Policia Nacional contra menors estudiants de secundària a València

Per al PP els fets que han donat la volta al món, coneguda com a PRIMAVERA VALENCIANA, i que també han patit joves del nostre poble no és tema per a debatre al ple municipal. L’Alcaldessa del PP, que es situa al costat dels que criminalitzen als estudiants, va posar punt i final a la qüestió afirmant al ple “que tallar carrers està prohibit”.

Feia molt de temps que el Ple de Catarroja no es plenava com ahir. Una concentració veïnal es va realitzar sense cap incident a les 19h a la porta de l’Ajuntament reclamant una Educació Pública, contra les retallades i en solidaritat amb els estudiants represaliats a la Ciutat de València. Després de la concentració sols a 60 veïns se’ls va permetre entrar a la sessió plenària, on varen mostrar les reclamacions que varen fer al carrer, encara que les presses del PP per acabar el plenari varen fer que no tots els que volien pogueren intervindre.

EU de Catarroja va voler presentar una moció de repulsa als fets violents provocats per la Delegació de Govern i la policia nacional davant les reclamacions del moviment estudiantil en contra les retallades imposades per la Generalitat Valenciana, i on es demanava també la dimissió de la Delegada Paula Sánchez de León. El PP es va negar i l’alcaldessa Soledad Ramón del PP justificava l’acció policial parlant “violència per part d’alguns estudiants” i que “tallar carrers està prohibit”.

Per a EU el PP de Catarroja es situa junt a l’argumentari de l’extrema-dreta mediàtica la qual justifica la violència policial i l’afirmació del cap de la policia nacional que va declarar als estudiants com a “enemics”.