30.1.12

El PP de Catarroja a favor de les retallades als serveis socials i públics.

El PP de Catarroja es mostra insolidària davant els retalls aprovats per la Generalitat Valenciana i els deutes amb les escoles públiques del municipio. A més, va votar en contra de la moció presentada per EU en solidaritat amb el Parc Alcosa, i negà la possibilitat de debatre un altra moció sobre l’acomiadament de l’equip de Serveis Multicuturals de la Mancomunitat de L’Horta Sud.

Concentració d'escoles públiques a les portes de l'Ajuntament
en contra de les retallades del PP
Al ple celebrat ahir el PP va mostrar-se tal qual com és. No va recolzar cap de les mocions presentades en vistes a denunciar els retalls a Serveis Públics i bàsics com són les Escoles Públiques o a Entitats Socials que treballen en l’àmbit del desenvolupament comunitari, l’ocupació i l’integració social com les del barri del Parque Alcosa. A més, no volgueren debatre la moció que volia presentar EU en relació a la contractació del nou equip del Servei Intercultural de la Mancomunitat de L’Horta Sud amb claríssimes irregularitats i que ha deixat al carrer a l’equip jurídic i mediador que durant vora una dècada a treballat amb la població immigrant de la nostra comarca.

Per a Rosa Pérez Garijo, “aquesta és la dreta de Catarroja, insolidària i cega davant les dificultats que de manera més clara pateixen la gent treballadora i/o aturada que duu als seus fills/es a l’escola i la sanitat pública, o que fa ús dels diferents serveis municipals”.

Un altra qüestió que volem denunciar és la falta d’explicacions de l’equip de govern davant els desperfectes apareguts a la piscina coberta i que la manté tancada des de ja fa molts mesos. EU es pregunta per la privatització del servei i pel mal manteniment que ha dut l’empresa, i si el PP li pensa reclamar.