24.6.11

El PP de Catarroja i els seus 350.000€ pagats per tots i totes

Rosa Pérez Garijo
(Portaveu del grup municipal d'EU de Catarroja)
El primer PLE d’aquesta legislatura mostra la veritable cara del PP: demagògia, falta d’idees i interès particular a partir dels assumptes públics i polítics. Un cost de 350.000€ en pagar sous i assignacions a membres del PP i inclús d’UV que sense presentar-se a les eleccions (ni com a partit ni com a coalició amb el PP) han aconseguit un càrrec d’assessor del PP.

Ahir es va celebrar el primer Ple de la legislatura i el PP, i de manera unilateral, ha aprovat unes assignacions, que suposaran més de 350.000€ de les arques públiques, per al PP, els seus assessors, alliberats i regidors/es.

En concret l'Alcaldessa suposarà un cost de 73.277,90€, el Regidor Alliberat 49.141,34€, i els 3 assessors un total de 92.157,62€. A més, la majoria de regidors restants s’embutxacaran vora 2000€ mensuals.

Però ahí no acabava la cosa, el portaveu del PP ha dit que "l'assessor del PP no és una persona del PP", sinó l'anterior assessora d'UV, Teresa Llòria, una persona sense cap tipus de formació que viu de l'ajuntament 8 anys sense saber encara a què es dedica. Evidentment, per a nosaltres és el favor que ha pagat el PP amb diners dels contribuents a canvi de que Unió Valenciana no es presentarà les eleccions.

Per a la portaveu d’EU Rosa Pérez Garijodeterminats “polítics” han fet de la política el seu modus vivendi i això suposa un gran problema, en un moment de crisi com el actual on els polítics es suposa que han de fer les polítiques necessàries per a solucionar els problemes de la ciutadania” A més continua Rosa, “una persona que ocupa un càrrec institucional i que pren decisions per al seu poble no pot utilitzar el mateix per a convertir-se en una classe privilegiada amb el diners de tots i totes. Amb el diners que hui s’han destinat a butxaques privades es podien haver fet moltes polítiques socials”.

Per a EU de Catarroja els representants públics no han de cobrar més d’el que cobrarien al seu lloc de treball habitual, i en tot cas si no es disposa d’ocupació, 2’5 vegades el salari mínim interprofessional.

1 comentari:

galiza loita ha dit...

Els PPeros com sempre, quina vergonya. Nosaltres a la nostra. Bon treball companys/camaradas