24.6.11

Un partit desaparegut i que no es va presentar a les eleccions municipals (UV) tindrà una assessora a l'Ajuntament de Catarroja

Així com sona el PP ha "fitxat" com a assessora una "persona que no és del PP", sinó d'UV, Teresa Llòria, la qual viu, gràcies al PP, dels pressupostos municipals. I així va ser el que va dir el portaveu del PP al Ple celebrat ahir dijous 23 de Juny,  “ l’assessora del grup municipal del PP no és una persona del PP sinó l’anterior assessora d’UV”.


On està UV?

Mentre que els partits de l'oposició no disposem ni d'una taula amb cadires per a atendre als veïns i veïnes que vulguen, el PP disposarà d'assessors, d'alliberats i d'una persona que sense ser del seu partit treballarà (per dir algo) per a ells.


Per a EU de Catarroja el nomenament de Teresa Llòria com a Assessora del grup Municipal del PP és la manera de "pagar favors" i d'evitar que UV presentarà una candidatura a les eleccions municipals, demostrant la indecència d'aquestes persones que estan en política no per a treballar pel ben comú sinó per una nòmina i per interessos particulars.