1.3.11

EU de Catarroja basarà les decisions de govern en temes mediambientals en la participació ciutadana


Aquesta és una de les mesures plantejades per veïns i veïnes a l’assemblea oberta organitzada per EU que amb el nom de “Catarroja poble ON viure” es va celebrar el passat divendres per a fer propostes al seu programa mediambiental.


A l’assemblea oberta celebrada el passat divendres es varen marcar les línees bàsiques del programa mediambiental d’EU de Catarroja, que varen ser dos, el mediambient com a patrimoni i valor a ressaltar, i com a criteri transversal del conjunt de les polítiques locals.

D’aquesta manera el programa es concretarà a partir de 5 grans pilars: Participació Ciutadana, amb la creació d’espais i fòrums organitzats per la societat civil, Recuperació d’espais, com L’Horta de Catarroja o el casc urbà, un gran pacte per la Mobilitat Urbana, dels vianants, dels menuts, dels majors, dels que tenen problemes de mobilitat, de la Gestió de Residus, gestió local potenciant la reutilització, i foment d’un Consum Responsable Energètic.

Per a Rosa Pérez Garijo,regidora i candidata d’EU a l’alcaldia, “el programa mediambiental amb el qual anem a presentar-se a les eleccions defendrà un model de poble que viu de cara al nostre patrimoni natural i cultural”. A més, continua Rosa, “durem la veu dels que defensen L’Horta de Catarroja a l’Ajuntament, front al PP i UV que, als últims anys, han dut l’especulació urbanística i la destrucció del nostre patrimoni en forma de PAI, el Nou Mil•lenni”.