25.2.11

El Ple de Catarroja sol•licitarà a la Conselleria, a petició d’EU, ampliar el servei de comare de l’ambulatori.

És la segona moció que presenta la coalició d’esquerres al respecte i en aquesta ocasió esperem que les reclamacions de millores es concreten el més aviat possible.


En el ple d’ahir es va aprovar per unanimitat instar a la Conselleria a realitzar el tancament de l’ala esquerra del centre de salut per a poder dotar al servei de comares de més espai. És la segona moció que EU presenta per millorar el servei, després de la que va presentar al mes de juny de 2010 on s’explicava la situació de precarietat del servei per a embarassades al nostre poble, amb dos comares per a una població de vora 30.000 habitants, que a soles conta amb un consultori de 15 m2 al costat de psiquiatria i una sala multiusos de 35 m2. Encara així donen un servei impressionant, oferint tallers de massatge infantil, lactància, preparació al part i recuperació post part de gran ajuda per a les dones.

Per a Rosa Pérez Garijo, regidora d’EU, “molta reunió amb la Conselleria i molt de dir a la premsa que s’estan fent gestions per part del PP però la realitat es que resultats no arriben”. Continua, “amb aquesta segona moció volem que els acords presos es concreten en fets reals: ampliació de l’espai i augment del número de comares a Catarroja”.

A més, EU de Catarroja va votar a favor de la bonificació, aprovada pel ple, del 50% per als bars i pubs per a l’ocupació de taules i cadires al carrer amb la intenció de mitigar l’augment de despeses provocades per la llei del tabac.