6.3.11

EU de Catarroja espera que la suspensió cautelar del Nou Mil•lenni siga definitiva en breu.


La coalició d’esquerres lamenta que la justícia haja tingut que posar fi a una decisió política de la dreta (PP i UV), i denuncia que ara ens toque pagar amb diners públics els costs de la tramitació de l’alt tribunal.

Sembla que està arribant el final d’aquest malson anomenat Nou Mil•lenni. El Tribunal Suprem ha confirmat la suspensió cautelar del PAI que acabava amb la Catarroja que coneguem tots i totes. Un projecte urbanístic que a pesar de la crisi el PP i UV volen dur a terme sí o sí, demostrant així la seua irresponsabilitat i incapacitat per a governar.

Per a la regidora d’EU Rosa Pérez Garijo “esperem que aquesta decisió siga el punt i final d’aquesta aberració urbanística i social”. “Mai ha tingut cap justificació, i esperem que mai més a Catarroja es parle de la destrucció del nostre patrimoni natural a costa d’especuladors, empreses i interessos privats alimentats i fomentats per representants públics con ara els del PP i UV, que han basat les seues decisions de govern pensant en el seus amics i no en la ciutadania.” Continua Rosa, “esperem que tot açò no siga perquè les empreses ara no tenen diners per a començar les obres”

Per a EU de Catarroja és intolerable el cinisme de l’empresa, en suspensió de pagaments, LLANERA reclamant ara 150 milions d’euros per els “danys generats”.