8.5.07

Sense el Bloc (4 d'abril de 2007)

Esquerra Unida aprova la seua candidatura municipal després de la negativa del Bloc a crear una candidatura conjunta

L'Assemblea Local d'EU de Catarroja anuncia, davant la negativa del Bloc d'arribar a un acord por a reproduir a nivell local l'acord que les diferents forces d'esquerres i ecologistes han signat a nivell autonòmic, la seua candidatura municipal per a les eleccions de maig.

EU de Catarroja lamenta que el Bloc “no sols ha rebutjat la proposta, sinó que ni tan sols ha volgut negociar els termes d'un futur acord electoral”. EU lamenta que el Bloc “no tinga interes” en llançar una candidatura conjunta “i replegar el vot valencianista i d'esquerres a Catarroja, i convertir-nos així en un element clau per al futur govern de Catarroja”.

Però malgrat tot, EU farà una última crida al Bloc perquè estudie l'oferta llançada al considerar que “tant la societat catarrogina com la situació política de Catarroja ens demanen seny i sentit comú”.

Mentres aplega la resposta del Bloc, EU anuncia que com a cap de llista repetirà l'actual regidora de la formació d'esquerres a l'Ajuntament de Catarroja Rosa Pérez Garijo, advocada i professora en la Facultat de Dret de la Universitat de València. El segon de la llista l'ocuparà Martí Raga, i li seguiran Daniel Portillo, Arantxa Morillas i Raül Camacho.