9.5.07

Recuperem els barris! (4 d'abril de 2007)

ESQUERRA UNIDA DE CATARROJA PROPOSA “RECUPERAR ELS BARRIS” COM A EIX FONAMENTAL DEL SEU PROGRAMA ELECTORAL

EU de Catarroja ha començat a desgranar el seu programa electoral i en paraules del seu Coordinador Local, Raül Camacho, les propostes de la formació d’esquerres se recolzaran sobre quatre pilars:

Sostenibilitat - Oposició a Nou Mil·lenni;

Participació - Democràcia participativa i;

Benestar - Qualitat de vida.

Catarroja “Ciutat Educadora”

Pel que fa a la democràcia participativa, EU de Catarroja ha anunciat que per tal d’aproximar les institucions municipals al ciutadà “el barri serà la unitat de treball, ja que hem constatat que totes les propostes d’Esquerra Unida passen per aprofitar el teixit associatiu de barri allà on siga possible per integrar els ciutadans en el govern de Catarroja”, segons Camacho.

“Entenem que cada barri té una problemàtica diferent, i que per conéixer quines són les necessitats de cada barri i per posar solucions a les mateixes cal treballar a peu de carrer i escoltar les veues de cada barri” continua Camacho.

En este sentit, EU anuncia que crearà consells participatius sectorials (de gent gran, de xiquets, de joves...) i consells participatius de zona.

Així, la recuperació dels barris i la promoció de la democràcia participativa seran un eix fonamental del programa de la formació d’esquerres, que s’ha fixat com a objectiu fonamental “aproximar l’Ajuntament al ciutadà, fer que l’administració siga més transparent i fer més senzilla la relació entre el ciutadà i l’administració local”.

Per assolir estos objectius, EU de Catarroja proposarà la creació de la figura del Defensor del ciutadà, l’establiment de canals de participació a través de figures com els Consell de Barri i una bateria de mesures per aproximar l’acció municipal al ciutadà, com el pressupost participatiu”.


SI VOLS CONÉIXER EL NOSTRE PROGRAMA ELECTORAL ENS EL POTS DEMANAR A LA SEGÜENT ADREÇA DE CORREU


eu_catarroja@hotmail.com