9.5.07

EU de Catarroja amb Marina Albiol (12 de març de 2007)

ESQUERRA UNIDA DE CATARROJA AMB MARINA ALBIOL

EUPV de Catarroja va comptar amb la presència de la cap de llista de Compromís pel País Valencià per la cincumscripció de Castelló, Marina Albiol, per a la presentació de l’acte “Joves i Política” que tingué lloc el passat divendres al Casal Jaume I de Catarroja.

Albiol, que també és l’actual Coordinadora de Joves d’EU, va desgranar el programa polític de la formació d’esquerres i va ser crítica amb les polítiques que des del govern de la Generalitat s’han implantat al País Valencià i amb el que, segons ella, suposa un clar intent de criminalització de la joventut valenciana: “El PP, quan parla de joventut ho fa sempre per acusar el joves del botellón, del fracàs estudiantil i de la manca d’interés per la política”.

A l’acte també hi va intervindre la cap de llista i regidora d’EU de Catarroja, Rosa Pérez, que va denunciar les polítiques del PP local en matèria de joventut. “es tracta d’una regidoria “maria” per al PP, que es limita a organitzar viatges a la neu i a Terra Mítica i que manca de qualsevol tipus de programació”.

Així mateix, Pérez insistí en què EU apostarà per la creació d’un Consell de la Joventut Local, amb la intenció de donar veu als joves i comptar amb ells per a la oferta municipal.

“L’actual regidor de joventut” continuà Pèrez “considera les polítiques de joventut com una cosa secundària i sense importància” i es va comprometre a rellançar les polítiques de joventut a Catarroja.