9.5.07

Presentació de la candidatura d'EU


ESQUERRA UNIDA DE CATARROJA

PRESENTA LA SEUA LLISTA ELECTORAL

Esquerra Unida de Catarroja presentà el passat divendres la llista electoral de la seua formació al restaurant de la Florida-Universatària.

L’acte comptà amb la presència de Glòria Marcos i Marga Sanz, futures diputades autonòmiques dintre de la formació Compromís pel País Valencià i hi intervingueren a l’acte caps de llista de diferents col·lectius de l’Horta Sud, així com el Coordinador comarcal de la formació d’esquerres, Juan Ramón Motoso.

Durant l’acte, la candidata a l’Alcaldia per EU-Els Verds, Rosa Pérez, afirma “la nostra formació serà clau per canviar el signe de l’Ajuntament de Catarroja i per poder portar endavant polítiques d’esquerres amb un clar i marcat caràcter social”.

Després del sopar, al qual assistiren vora 300 convidats, hi intervingueren també Marga Sanz, màxima responsable del Partit Comunista al País Valencià i candidata autonòmica, que insistí en la idea del paper fonamental que jugarà EU en les eleccions del 27 de maig per fer fóra el PP de les institucions valencianes.

En el mateix sentit es va pronunciar Glòria Marcos, candidata a la Presidència de Generalitat Valenciana, que va voler arropar la llista municipal d’Esquerra Unida-Els Verds, els va encoratjar per la feina feta durant la legislatura que ara arriba a la seua fi i augurà un esplèndid resultat electoral per a EU a Catarroja i al País Valencià.