10.5.07

Miquel Gil, amb Esquerra Unida de Catarroja (10 de maig de 2007)




MIQUEL GIL, AMB ESQUERRA UNIDA DE CATARROJA

EU de Catarroja comptarà per a l’acte central de la campanya electoral amb la col·laboració desinteressada del músic catarrogí Miquel Gil.

L’acte tindrà lloc el 25 de maig a la Casa de Cultura de Catarroja i comptarà també amb les intervencions de Marga Sanz, candidata autonòmica, i Rosa Pérez, candidata a l’Alcaldia de Catarroja per Esquerra Unida.

Durant l’acte, que serà públic i obert a tots els catarrogins, es farà un passe del vídeo electoral realitzat per la formació d’esquerres i en el qual alguns membres de la llista desenvolupen alguns aspectes essencials del programa d’Esquerra Unida-Els Verds. D’este vídeo es farà una presentació pública i es penjarà també a Internet.

“Per a nosaltres suposa una gran satisfacció comptar amb Miquel Gil per l’acte central de la nostra campanya” afirma Rosa Pérez “perquè Miquel representa una sèrie de valors i compromissos amb els quals la nostra formació se sent clarament identificada”.

Miquel Gil, nascut a Catarroja i fundador del grup Al Tall, oferirà un recital de temes a la Casa de Cultura, i a continuació se servirà una aigua de València i un vi d’honor.