8.5.07

Crítica al despilfarro (28 de febrer de 2007)

28 de febrer de 2007

EU i Bloc lamenten que les prioritats de l'equip de govern “es limiten a actes de pura propaganda i autobombo"

EU de Catarroja lamenta que les prioritats de l'equip de govern “es limiten a actes de pura propaganda i autobombo i es despreocupe de les polítiques socials, mediambientals, culturals i de seguretat al poble de Catarroja”. El regidor de Bloc, Jesús Monzó, ha exigit a l'equip de govern que "faça pública la quantitat de diners que en any i mig duen gastat en festes i àgapes varis".
Les critiques d'EU fan referencia a la presentació d'un DVD sobre les Festes de Sant Miquel. Rosa Pérez, regidora d'EU a Catarroja, qualifica este acte "d'insultant e indignant pel despilfarro del diners públics".

“I tot mentre el poble ha patit l'onada més important de robatoris que es recorda i mentre l'equip de govern es desentén de les polítiques socials i d'allò que veritablement importa a la població. I l'Alcaldessa de Catarroja no diu res”, segons Pérez.

La regidora d'EU lamenta que “en lloc de tindre un govern que governa tenim un govern es dedica a donar vins d'honor i a comprar voluntats amb actes propagandístics i electoralistes a només 3 mesos de les eleccions de maig”.

Per la seua part, el regidor de Bloc, Jesús Monzó, afirma que "el que estan fent el PP i UV amb els diners dels ciutadans de Catarroja és de jutjat de guàrdia, no es pot tenir menys ètica política".

Segons el Bloc, "el PP i UV estan burlant-se de la intel•ligència dels catarrogins. Es pensen que poden guanyar vots omplint l’estómac a la gent però s’equivoquen".