25.12.12

LA PROPOSTA DEL PSOE DE RETIRAR EL RECURS CONTRA NOU MIL•LENNI ÉS DONAR-LI ARGUMENTS AL PP PER TIRAR ENDAVANT AQUEST PROJECTE URBANÍSTIC


La proposta del PSOE de retirar el recurs contra Nou Mil·lenni ens sembla un despropòsit, situa al principal partit de l’oposició al costat del PP i obri les portes a la destrucció definitiva de L’Horta de Catarroja.


Per a EU de Catarroja la noticia apareguda ahir sobre Nou Mil·lenni en relació a l’anunci fet pel PSPV-PSOE i el seu Secretari General és un gerra d’aigua freda per a totes les persones que hem lluitat i denunciat un projecte urbanístic com el Nou Mil·lenni que acaba amb el nostre pulmó verd i patrimoni natural triplicant la població.

Vincular la destrucció de l’Horta a la construcció d’un Centre Comercial per a crear llocs d’ocupació ens sembla d’una indecència impròpia d’un partit (PSOE) que encara hui, amb totes les mesures antisocials i en benefici dels que més tenen, presses quan governaven, és declara d’esquerres. Ara i de ma del PP vol “ressuscitar ” un model urbanístic que ha segut la base de la crisi econòmica  que estem patint la classe treballadora, en pèrdua de drets i de destrucció dels serveis públics.

Per a la portaveu d’EU de Catarroja, Rosa Pérez Garijo, “el PSOE ha perdut definitivament el nord. Aquesta proposta és un disbarat que demostra la seua falta d’idees i de projecte polític”. A més “el fet de justificar un nou mil·lenni comercial parlant d’ocupació en la situació actual d’atur és demagògia i populisme pur i dur

Per a EU el futur de Catarroja i de la societat en general passa per abandonar definitivament el Nou Mil·lenni recolzar un altre tipus d’economia, de producció i de consum basada en el xicotet comerç, els productors locals i una reducció dels nivells de consum dels països anomenats rics. En altres paraules apostem clarament per una societat on l’economia estiga al servei de les persones, el mediambient siga patrimoni del poble i de les futures generacions i la prioritat siga una societat on les necessitats bàsiques (d’alimentació, de vivenda, de salut i inclús de cultura i educació) estiguen més que cobertes. Un altre camí ens du inevitablement a un món insostenible.