1.6.12

La Regidora d’EU ix reprovada al mateix Ple on presentava una reprovació a un regidor del PP per amenaçar-la


El PP continua el seu descrèdit a la política reprovant a la Regidora, i Diputada Provincial, d’EU per abandonar un Ple Municipal ja que tenia junta de govern i plenari a la Diputació de València. La portaveu d’EU havia avisat d’aquest fet per escrit dies abans, cosa que el PP va obviar.

Nou Ple municipal a Catarroja i nova mostra d’incapacitat manifesta del PP per governar i fer política. Un equip de govern que considera “crítica personal” qualsevol crítica política que es fa a la seua gestió i forma de governar. Un PP que converteix una reprovació a un regidor per amenaçar a una altra representant pública, en una reprovació a la pròpia víctima. Una equip de govern que considera que ficar en dubte la gestió privada de serveis públics, la manera de contractar personal o d’adjudicar unes beques formatives,  és atacar de manera personal a l’equip de govern.

Per al Responsable d’Organització d’EU de Catarroja Raül Camacho Segarra, “és la primera vegada que presentem una reprovació a un càrrec públic, cosa que al nostre col·lectiu no li fa cap gràcia. La reprovació no és política, ja que per damunt de les nostres conviccions ideològiques està les nostres conviccions democràtiques, sinó per uns fets d’amenaces cap a la nostra representant i portaveu a l’ajuntament, cosa que, per la seua gravetat, no podem passar per alt”. Continua Raül, “lamentem i molt que el partit (PP) i l’equip que ens governa amb majoria absoluta no entenga la crítica política duguent-la al pla personal, on, malauradament, es troben més a gust per no saber o no voler defensar unes posicions polítiques que, sembla, ni tan sols ells saben com”. Per a finalitzar el responsable d’organització d’EU de Catarroja avisa de que “EU de Catarroja continuarà defensant les seues idees a les institucions, li moleste a qui li moleste, en defensa de la majoria de la societat, aquella que necessita de les institucions públiques per a garantir drets, i valors,  que ara el PP està atacant com son el de l’educació, la sanitat, els serveis socials, la igualtat d’oportunitats, la participació o la transparència.

EU de Catarroja considera que darrere del discurs del PP quan afirma que la nostra crítica és personal s’amaga el seu veritable discurs polític, el de la dreta que defensa lo privat per damunt de lo públic, lo “personal” per damunt de la “política”. I ací es troba la base de la construcció “oculta” de la seu proposta, una societat individualista, manejada per la iniciativa privada i on l’estat, les institucions democràtiques, queden en un segon pla.