30.3.12

EU de Catarroja va ser l’únic grup municipal en fer Vaga General

Finalment Compromís va participar al Ple celebrat ahir dia de Vaga General conjuntament amb PP i PSOE que ja havien comunicat la seua participació.

Piquet d'EU de Catarroja
El ple celebrat ahir a Catarroja no va contar amb la participació d’EU de Catarroja sent l’únic grup municipal en sumar-se a la Vaga General convocada pels sindicats. Els 2 regidors d’EU, Rosa Pérez Garijo i Daniel Portillo Ogalla, varen acudir a la porta de l’ajuntament a informar de la Vaga i a solidaritzar-se amb l’Escola Municipal de Futbol que protestava pels retalls del PP. EU va presentar una esmena a les ordenances municipals per a que les entitats esportives de base quedaran exemptes del pagament de les taxes per utilització d’instal•lacions esportives, que va ser rebutjada per l’equip de govern (PP).

La coalició d’esquerres ha participat activament al llarg de la setmana en promoure la Vaga General. Va organitzar aquest dilluns una acte per a informar de la Reforma Laboral, el dimecres per la nit muntarem un Piquet Informatiu pels carrers del Poble i finalment el mateix dijous 29M els seus 2 regidors concentrant-se a les portes de l’Ajuntament sense participar al Ple Municipal, sent els únics representants en fer Vaga General.