21.9.11

Rus (PP) amenaça i Rosa (EUPV) proposa.


Ple de la Diputació de València

La diputada provincial d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha assenyalat que les amenaces pronunciades pel president de la Diputació de València durant el plenari en el que es votava una proposta per traslladar algunes competències de la Diputació a la Generalitat, “són fruit d’un talant bròfec que l’única cosa que pretén és intentar castigar de manera absurda a qui no pensa com ell. Li recordem al senyor Rus que per molta amenaça que ens llance, no anem a cedir ni un sol pas”.


Esquerra Unida ha presentat una esmena a la proposta sobre el trasllat de les competències, en la què instava a l’aprovació d’una Llei de Comarcalització. “Així les coses, s’ha obert un debat sobre l’existència de les diputacions, en el que els grups de l’oposició hem mostrat la nostra postura contrària, i Rus ha acabat l’ordre del dia, anunciant que el dia 21 de novembre, després de les eleccions generals, retirarà els recursos als grups de l’oposició, atenent a que estem en contra d’aquestes”, relata Pérez Garijo.

La diputada d’esquerres considera que Rus “ha perdut els papers, i utilitza el seu càrrec per a fer demagògia, per amenaçar i intentar pressionar a qui s’oposa, de manera seriosa, a l’existència de les Diputacions, o de qualsevol altra cosa sobre la que ell pensa el contrari”.