6.7.11

Algú hauria d’explicar-li a l’Alcaldessa què significa “ser respectuós amb el mediambient i amb el patrimoni”


Membres d'EU de Catarroja a
una concentració contra Nou Mil·lenni

Per a la coalició d’esquerres és incompatible parlar de protecció del nostre patrimoni mediambiental i cultural, i de qualitat de vida, al mateix temps que es defensa un projecte urbanístic que triplica la nostra població i destrueix tota L’Horta de Catarroja.

D’aquesta manera EU de Catarroja vol respondre a les declaracions de l’Alcaldessa i del PP davant la publicació al BOP de l’aprovació del PGOU de Catarroja donant via lliure al projecte urbanístic NOU Mil•LENNI.


Per a Rosa Pérez Garijo, portaveu d’EU de Catarroja, “les declaracions del PP és d’un cinisme increïble. Al no tindre un projecte de ciutat ni idees per a dur a terme, condicionen el futur del nostre poble a mans d’especuladors i d’interessos privats”. “És indecent que els que parlen de traure a Espanya de la crisi formulen ara aquest tipus de política urbanística que a la fi ha segut la que ens ha dut a tots i totes a la crisi de model i econòmica que estem patint.”


EU de Catarroja es pregunta com el futur del nostre poble es pot decidir sense contar amb el conjunt de l’oposició del ple municipal el qual suma més del 44% dels votants del poble.