30.3.11

La regidora d’EU no es convidada a la inauguració d’un parc, i el PP li diu que “no era una inauguració”


El PP de Catarroja fa un ús partidista de les inauguracions municipals i mentre convoca a l’alumnat d’una escola concertada, deixa sense convocar a un centre públic i a una representant pública com és la regidora d’EU.

La regidora d’EU de Catarroja no va ser convidada a un acte institucional com és l’inauguració d’un parc el divendres passat. Sorprenentment el PP de Catarroja li ha fet saber que no es tractava d’una inauguració i per això no va ser convidada.
El cinisme del PP a les portes d’unes eleccions municipals demostra que per a ell “tot val” en política i en pre-campanya electoral i no té cap escrúpol en fer ús de l’ajuntament en benefici electoral propi.

Per a Rosa Pérez Garijo “aquesta és la veritable cara de la dreta, que pensa que les institucions democràtiques son seues i que pot fer i desfer al seu antull”. “Sembla, a més, que varen informar i convocar a l’acte a l’alumnat d’un dels 2 centres escolars que hi han en la zona i casualment va ser al concertat i no al públic.” “Si açò es confirma – continua Rosa - estaríem davant un clar menyspreu a les famílies del centre públic, i EU el farà saber al centre”

Per a finalitzar EU de Catarroja vol fer saber que d’ací a l’inici de Campanya electoral estarà atenta davant els possibles incompliments de la llei electoral per part del PP i UV, recordant que el dia 29 de Març finalitza el termini donants als ajuntaments per a celebrar inauguracions.