29.1.11

La candidatura d'EU inícia el camí cap a les eleccions municipals 2011 a Catarroja

A l'acte celebrat ahir divendres al Casal Jaume I de L'Horta Sud es va presentar les persones que encapçalaran la candidatura d'EU de Catarroja per a les Eleccions Municipals de 2011.



L'acte va ser presentat pel Coordinador Local, Daniel Portillo Ogalla, i va contar amb la presència d'Ignacio Blanco, portaveu d'EUPV i candidat nº2 a les eleccions Autonòmiques per València.

Ignacio va parlar de la importància d'aquestes eleccions i de la necessitat de que l'esquerra transformadora i crítica amb el model econòmic, polític i social que ens ha dut a la crisi que estem patint, estiga a les institucions. Per a ell EUPV és l'única opció que des de la protesta ha presentat propostes encaminadas a solucions socials i justes.



Després la candidata a l'Alcaldia Rosa Pérez Garijo presentà als primers de la llista, Dani, Raül, Conxa i Vero, i ens recordà les propostes fetes per EU de Catarroja a les darreres 2 legislatures, com va ser l'oposició frontal a Nou Mil·lenni i les privatitzacions de serveis públics o l'obscurantisme en l'acció de govern de la dreta a Catarroja. També recordà les propostes fetes com a part del govern a la legislatura anterior on EU va crear la figura del Tècnic de Joventut, va organitzar unes festes populars i culturals o va dur iniciatives per a millorar la vida de persones dependents i les seues famílies.