16.11.10

Les respostes que l’alcaldessa de Catarroja fa a les preguntes d’EU semblen “un mal acudit”


Des de l'alcaldia es nega informació als partits de l’oposició sistemàticament i es respon a les preguntes formulades tard, de mala manera i sense aportar rés a les qüestions plantejades.

Una vegada més des de l’alcaldia es demostra les carències de l’alcaldessa per a governar. A les preguntes formulades per la regidora d’EU de Catarroja en relació a temes de despeses municipals, com el cost de 75.000€ en unes pantalles informatives gegants on es fa autopublicitat pagada per tots i totes, les respostes son de broma, afirmant que “no se dispone de esa informació” o “precio según mercado”.

Per a la regidora Rosa Pérez Garijo “el que es demostra és que l’alcaldessa no està a l’altura de dirigir un ajuntament com el nostre”. A més, Rosa vol fer constar “l’ús que fa l’alcaldessa de recursos municipals i públics per a promocionar-se com son pantalles informatives gegants als carrers i el butlletí municipal El Periòdic de Catarroja

EU de Catarroja vol denunciar aquestes pràctiques antidemocràtiques de l’alcaldessa i del PP, i la falta de transparència del nostre ajuntament provocada per aquestes maneres de funcionar.