7.9.10

L'Horta Sud, FA VAGA!

EUPV de L'Horta Sud ha constituït una comissió de treball que es marca com aobjetiu facilitar la visibilitat de la Vaga General a la nostra comarca fent arribar la necessitat de protesta de la ciutadania davant la retallada de drets socials feta des del govern del PSOE.

Durant tot el mes s’han programat diferents actes de suport i informatius als diferents col•lectius locals: taules informatives, pegada de cartells, debats amb sindicats, enviament del manifest unitari de Vaga General dels sindicats a les cases...etc. A més, s’ha creat una pàgina facebook (L’Horta Sud, FA VAGA!) que funcionarà com a Agenda Comarcal donant a conèixer les diferents accions.


Per als membres de la Comissió, formada per membres d’EUPV de la comarca, “considerem d’especial prioritat la convocatòria de vaga general ja que està en joc drets socials fonamentals per a la gent treballadora”, a més, “l’obligació de d’EU de L’Horta Sud és participar activament en la preparació de la Convocatòria de Vaga General, i més en una comarca com la nostra formada, especialment, per treballadors/es”.

En paraules del Responsable de Comunicació d’EUPV de L’Horta Sud, Raül Camacho Segarra “hem de mostrar la vitalitat i la presència d’EUPV en el carrer, com a organització que dona veu a mobilitzacions i solucions basades en una eixida social a la crisi capitalista, provocada per uns pocs que ara, gràcies al PSOE, al PP i a la patronal, hem de pagar tots”.