27.9.10

Taula Informativa i repartiment del Manifest Unitari 29S

El divendres passat EU de Catarroja estigué a la porta de l’Ajuntament informant als veïnat sobre la convocatòria de Vaga General del 29S, i les conseqüències de la reforma laboral aprovada pel PSOE.

Durant més de 2 hores EU de Catarroja va repartir díptics informatius sobre la reforma laboral aprovada pel govern de Zapatero i sobre la Vaga General convocada pels sindicats aquest dimecres. D’aquesta manera l’organització d’esquerres de Catarroja fa una crida a tot el poble per a participar en una vaga que ha de ser històrica, donant la veu a la gent treballadora.


Per al responsable d’organització i comunicació d’EU de Catarroja, Raül Camacho Segarra, “hem volgut participar activament en la convocatòria de Vaga i la resposta que hem palpat al carrer ha segut molt positiva”. “D’ací al dimecres, EU de Catarroja estarà al peu del carrer, al costat de la gent explicant i motivant a la participació del 29S” .

A més, s’ha repartit a tots les cases de Catarroja (vora 10.000 pamflets) el Manifest Unitari de Vaga General 29S signat pels sindicats convocants.

Per últim, EU Catarroja ha organitzat també un Sopar al carrer, la nit de dimarts, donant inici a la Vaga General 29S a Catarroja.