14.7.10

Piscina Privatitzada. Piscina Tancada.

EU de Catarroja i la resta de partits de l'oposició demanen la creació d'una comissió d'investigació i la compareixença del regidor d'esports per a que done la cara i les explicacions pertinents en relació al tancament de la piscina d'estiu.

Des d'EU de Catarroja responsabilitzem al PP i UV per privatitzar el servei, i a l'empressa privada que gestiona els serveis esportius.

Des d'EU de Catarroja ens preguntem com és possible que un problema de l'any passat encara no se li haja donat solució. Quin tipus de gestió fa l'empressa privada? Quina responsabilitat se'ls demanarà? Quin cost suposa per a les arques municipals? Com pot defensar la dreta aquest tipus de privatització? L'Alcaldessa té alguna cosa que dir?

Per a EU de Catarroja la privatització de serveis públics sols beneficien uns pocs, i no millora la qualita dels serveis. Per a la regidora Rosa Pérez Garijo "el de privatitzar serveis públics ix molt rendible per a les empreses a les quals se'ls adjudica la gestió", a més, es pregunta "per què no es gestiona directament des de l'Ajuntament i els beneficis obtinguts s'els hi queda el municipi per a invertir-ho en qualitat de vida dels i les ciutadanes?."

Hem de recordar que EU va ser l'únic partit que va votar en contra de la privatització dels serveis esportius municipals.