6.7.10

EU de Catarroja aconsegueix l'aprovació d'ajudes per a l'escolarització de 3 a 6 anys


La coalició d'esquerres va sol·licitar l'ajuda, que ara s'aprova, a l'escolarització de 3 a 6 anys en el Pla d'Actuació Municipal donant veu a famílies amb fills i filles del municipi. A més, la moció presentada, exigint a la Conselleria de Sanitat millores en el servei d'embarassades, va ser aprovada per unanimitat.


EU de Catarroja considera molt positiva la decisió presa en l'últim ple municipal que aprova, en una modificació de crèdit, una partida de 50000€ destinades a l'ajuda escolar per al 2º Cicle d'Educació Infantil, de 3 a 6 anys.
La proposta va ser llançada fa uns mesos per EU durant l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal, considerant que en aquesta franja d'edat, al no ser obligatòria l'escolarització, existia una manca clara en ajudes públiques per a material escolar.

Al mateix temps, es va aprovar també per unanimitat la moció presentada per EU de Catarroja sol·licitant el compromís de l'Ajuntament d'exigir a la Conselleria de Sanitat millores en el servei d'embarassades de l'ambulatori municipal. Les manques de personal i la falta d'espais adequats per a donar resposta a la demanda existent són els principals motius de queixa que arreplega la moció.

Per a la regidora Rosa Pérez Garijo, “l'aprovació d'aquestes mesures són una bona notícia per a Catarroja i per a aquelles famílies que més necessiten dels serveis públics”. Per a Rosa, “aquest tipus de mesures han de ser la prioritat en aquests moments de crisis.”