16.7.10

El PP i UV han d’entendre que “hi ha vida” més enllà del Nou Mil•lenni

Mentre el TSJ paralitza aquesta barbàrie urbanística, la dreta de Catarroja (PP i UV) convoquen un Ple Extraordinari per a modificar el Pla General d’Ordenació donant un pas més per a fer realitat aquest PAI. Considerem que el que ha de fer l’actual equip de govern és dedicar-se a millorar la qualitat de vida dels habitants de Catarroja, i no a fer un nou poble, triplicant la població actual.

Per a Rosa Pérez Garijo (Regidora d’EU de Catarroja) “no entenem l'obsessió per part del PP-UV per mantenir aquest macroprojecte del tot insostenible en un país que absurdament té habitatges sense gent i gent sense habitatge”.

Per a EU de Catarroja, Nou Mil•lenni representa el vergonyós passat del model polític i econòmic que tant el PP i el PSOE han dut a terme als darrers anys. El “ladrillo”, com s’ha dit col•loquialment, que ha dut “el pa per a hui i la fam per a demà” fent que, davant la crisi econòmica que estem patint, Espanya siga un dels països europeus amb més índex d’atur i amb menys cobertures socials.

Per tot açò demanem a l’actual equip de govern i al Consell que, definitivament, assumisquen la seua responsabilitat anul•lant aquest insostenible projecte urbanístic.