27.5.10

Festa de la Primavera 2010 d'EU de Catarroja

A aquesta III Edició de la Festa de la Primavera donarem a conèixer la campanya d’IU Contra el Pensionazo i la 2ª Fase del Procés de Convocatòria Ciutadana a Catarroja que iniciàrem al mes de Novembre amb un acte amb sindicats.



Aquest diumenge 30 de Maig EU de Catarroja celebrarà, un any mes, la Festa de La Primavera. Enguany, amb el lema L’Esquerra Unida que volem. La Catarroja que volem, volem que siga un moment de trobada amb els afiliats, simpatitzants i votants d’esquerres, però també de reivindicació i de reflexió en torn a les polítiques progressistes davant la crisi econòmica que estem patint.

De reivindicació, organitzant l’arreplegada de signatures de la campanya informativa de IU Contra el Pensionazo, donant a conèixer les propostes que al respecte hem fet. I de reflexió, donant inici a la segona fase del procés de refundació d’IU, la Convocatòria Ciutadana a Catarroja, fent la presentació del qüestionari L’Esquerra Unida que volem. La Catarroja que volem, amb el qual volem conèixer la opinió que els veïns i veïnes de Catarroja tenen del municipi però també d’EU de Catarroja. S’han dissenyat dos tipus de qüestionaris, uno per a persones individuals i un altre per a entitats.

Per al coordinador local, Daniel Portillo, “ja son 3 els anys de celebració de la festa d’EU de Catarroja, el que demostra el creixement i recolzament que trobem any rere any al poble”. A més, “per al col•lectiu local, la festa de la primavera s’ha convertit no sols en un moment de festa sinó de trobada, reflexió i reivindicació amb la gent d’esquerres de Catarroja".

A la festa, que es celebrarà a la Seu local d’EU de Catarroja (C/ Lluís de Santàngel 3, junt a ‘IES Berenguer Dalmau), n’hi haurà paella, música i jocs infantils.