26.5.10

EU de Catarroja considera poc creïble un Pla de Protecció de L’Horta que salva Nou Mil•lenni

No és comprensible que un Pla Especial fet per a la protecció i l’ordenament de l’ús agrícola i del sol de L’Horta de València, done permís per a creixements tan desmesurats com el de Catarroja, on es multiplica per tres la seua població.


EU de Catarroja considera que l’aprovació i justificació de Nou Mil•lenni és incompatible amb els objectius que diu perseguir el Pla Especial de Protecció de L’Horta (PAT) de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge com son la protecció i recuperació de L’Horta, preservar els seus valors agrícoles, patrimonials i culturals o ordenar l’ús del seu sol.

EU de Catarroja exigeix el compliment dels objectius del PAT, el qual considerem necessaris, i la paralització de tots aquells PAIs que entren en contradicció amb ell.

La seua regidora al consistori de Catarroja, Rosa Pérez Garijo considera que “les bones intencions del pla, han de concretar-se amb polítiques”, per la qual cosa, segueix, “si realment la conselleria vol complir amb el que diu el PAT, ha de paralitzar definitivament el NOU MIl•LENNI”

A més, EU de Catarroja es pregunta per la compatibilitat del PAT amb unes altres infraestructures com l’AVE.