6.12.09

Cap de les dues mocions presentades per EU davant la crisi son aprovades al Ple municipal.


Tampoc tingué el recolzament la presentada amb accions concretes contra la violència de gènere, i si que s’aprovà per unanimitat la de suport a la memòria de Miguel Hernández.

Un ple amb 4 mocions contra violència de gènere, i una mateixa moció (la de Miguel Hernàndez) presentada en valencià i en castellà ja que així vullgué el PP.

Des d’EU de Catarroja considerem que la Moció contra la Violència de Gènere presentada per nosaltres i elaborada des de l’àrea de Dona d’EUPV arreplegava mesures concretes per a desenvolupar des de l’administració local. Per a Rosa Pérez Garijo, regidora d’EU, “considerem que la resta de mocions eren més declaracions de bones intencions que accions” .

En relació a la moció de Miguel Hernández ens felicitem per la seua aprovació però lamentem que el PP considere que siga la llengua castellana en la que s’ha de defensar i recuperar la memòria del poeta oriolà. Per a Rosa, “és una anècdota que no deixa en molt bon lloc al PP”.

Finalment cap de les dues mocions presentades en defensa dels treballadors (la mobilització general del 12/12 a Madrid i la de defensa de l’ocupació a la Ford d’Almussafes) varen ser aprovades. La dreta demostrà amb el seu vot contrari que no té cap alternativa front a la crisi econòmica ja que ells també han segut promotors i responsables del que estem patint. Per a Rosa Pérez, “la dreta fa un ús partidista de la crisi, i l’importa molt poc els seus motius ja que ells també son responsables d’aquesta situació. Les seues solucions passen per que la classe treballadora perga drets en benefici dels grans empresaris”.

1 comentari:

nestor ha dit...

be, en un ajuntament en la que el PP te majoria... no cal esperar res, no?