28.1.09

EUPV únic partit que vota en contra del PGOU


El divendres 23 de Gener es va celebrar el ple ordinari corresponent al mes de gener. En dita plena es va aprovar, amb el vot contrari d'EUPV, l'exposició al públic del nou pla general d'ordenació urbana (PGOU), aquesta aprovació no és altra cosa, tal com va explicar la regidora de Esquerra Unida, Rosa Pérez, que l'aprovació inicial del nou PGOU és el qual per descomptat es contempla el macro projecte urbanístic de Nou Mil·lenni.

Esquerra Unida sempre s'ha mostrat contaria a la barbàrie urbanística que el PP s'ha obstinat a realitzar a Catarroja i en aquesta línia va a continuar el treball de la formació política.

A més, vàrem presentar una moció sobre el tema de Gaza on entre altres peticions es sol·licitava que es trenquen els convenis comercials amb Israel, aquesta moció va ser desestimada pels vots de l'equip de govern (PP i UV).

Finalment i aprofitant el torn de preguntes, Esquerra Unida va preguntar per la publicació sobre la concessió de subvencions, ja que a l'annex del pressupost no figuren entitats, que també tenen dret a ser subvencionades, com el Casal Jaume I o Salvem Catarroja, .