2.10.08

¿Festes Locals o Fanatisme Religiós?


EUPV de Catarroja valora molt negativament la gestió que s’ha fet des de l’equip de govern (PP i UV) de les festes locals de 2008, la manca de festes populars i el ”fanatisme religiós” impossat en actes institucionals com a la presentació del llibre o a la cloenda de les festes.

En primer lloc, des d’EU de Catarroja volem donar l’enhorabona a totes aquelles persones i entitats que han participat organitzant actes a les festes locals de 2008, i destacar l’èxit de l’entrada de moros i cristians organitzada per la intercomparsa, i els concursos populars de l'All i Pebre i les Paelles.

La valoració que es fa des d’EUPV es molt negativa en relació a les desicions presses per l’equip del govern.

S’ inicià les festes, a l’igual que varen acabar, amb un acte polític-religiós que margina a gran part de la nostra població.

Considerem de molta gravetat que en la situació actual de crisi en la que ens trobem, l’ajuntament de mà del PP i UV, amb diners públis, es gaste 140.000€ en sols tres concerts , i 67000€ en dos espectacles.

Hem de denúnciar de nou l’utilització partidista i la “propaganda” a la qual ens té, malauradament, acostumat el senyor alcalde als actes institucionals, com va ser al dinar del jubilats.

Per últim denúnciar també la marginació patida pels Premis Vila, una convocàtoria cultural de gran importància, on sols podíen accedir persones amb invitació.