5.12.06

ESQUERRA UNIDA DAVANT LA RENUNCIA DE L’ALCALDESSA

1 de juny de 2006

ESQUERRA UNIDA DAVANT LA RENUNCIA DE L’ALCALDESSA
A LA REGIDORIA DE POLICIA


EU de Catarroja considera que la renúncia de l’Alcaldessa a la regidoria de Policia i Seguretat és conseqüència de les pressions del seu soci de govern davant les reiterades denúncies de l’oposició per una gestió que sempre hem considerat insuficient i partidista.

Segons la formació d’esquerres “l’Alcaldessa es troba en una situació de segrest polític, i els seus segrestadors són els seus socis de govern” ja que des que va trencar el quatripartit constituït a l’inici de la legislatura López i Lloria han quedat a disposició absoluta dels designis del PP, que és qui veritablement governa Catarroja.

“La ineficàcia de l’Alcaldessa al cap de la policia ha quedat demostrada de manera sobrada des que va assumir la regidoria i no ha sigut capaç d’acabar amb els problemes de seguretat que pateix Catarroja” afirma Rosa Pérez, regidora d’EU a Catarroja.

“L’Alcaldessa juga un paper estrictament decoratiu en l’equip de govern i el PP fa ús de ella per a evitar les crítiques directes a la gestió dels seus regidors” continua Pérez.

EU recorda que l’Alcaldessa i la seua companya Teresa Lloria són els únics regidors que cobren de l’Ajuntament i les úniques que cada vegada veuen més retallades les seues competències i activitats municipals a favor de regidors del PP.

Chirivella (PP) és qui veritablement governa Catarroja, qui controla amb mà de ferro cada regidoria i qui modifica el pressupost d’acord amb els seus capricis cada vegada que li ve de gust.