5.12.06

27 d'abril de 2006


ESQUERRA UNIDA CONSIDERA DEMAGOGUES I ABSURDES LES DECLARACIONS DE CHIRIVELLA EN RELACIÓ A NOU MIL·LENNI



Esquerra Unida de Catarroja vol manifestar la seua més absoluta repulsa a les declaracions del regidor d’Urbanisme, Francisco Chirivella, en les quals acusava l’oposició de ser la responsable d’una suposada depreciació del valor del sòl dels terrenys de Nou Mil·lenni.

L’únic temor que tenen els propietaris és la inseguretat en la que es troben pel culpa de l’oscurantisme i la falta d’informació per part de l’Ajuntament, i en especial per part de la regidoria d’Urbanisme.

“És repugnant que des del el PP s’acuse a l’oposició de ser responsable d’una suposada depreciació dels terrenys, quan és l’equip de govern qui amaga informació, qui no dóna dades i qui actua en interés només de Llanera, SL” afirma Rosa Pérez, regidora d’EU a Catarroja.

EU considera que el PP s’ha encabotat en defensar un projecte que rebutja el poble, tal y com demostren les més de 2000 signatures presentades per la Plataforma Ciutadana “Salvem Catarroja” així com pels diferents recursos presentats per partits polítics i particulars.

A més a més, esta setmana hem tingut coneixement que una empresa constructora ha presentat un altre recurs contra Nou Mil·lenni, fet que se suma a tots els que abans hem esmentat.

“Chirivella hauria de mesurar les seues paraules i posar fre a les desqualificacions i mentides a les quals ja ens té acostumat” continua Pérez “i replantejar-se la conveniència d’insistir en defensar un projecte que la majoria de la població ni tan sols comparteix i front al qual ja ha manifestat la seua oposició”.