10.10.12

La interessada (NO) Política del PP de Catarroja


A la dreta sempre li ha interessat desprestigiar la política, donant via lliure a especuladors i mercats, enfront de l’interès general que no es pot garantir d'una
altra manera que no siga per les lleis tramitades des de la política. La política ha de ser l'instrument democràtic que ens faça avançar des de la defensa de la immensa majoria de la població, eixa majoria treballadora que enfront del poder econòmic (bancs, grans empresaris, mercats, …etc) poc o gens pot fer.

Últimament hem pogut observar a dirigents del PP parlant de retallar sous a diputats (De Cospedal a Castella- La Manxa) o el nombre de càrrecs públics (Fabra a Les Corts), i ho diuen sabent molt bé el que fan: Retallar les possibilitats d’accedir a llocs de representació pública a les classes treballadores (De Cospedal), i Retallar en democràcia enfortint el bipartidisme, PP-PSOE, dificultant la representativitat a opcions polítiques que qüestionen l'actual sistema polític i econòmic. (Fabra)

A Catarroja, no sé si de manera conscient o portats per la (in) cultura política de la dreta espanyola, l’atac a la política es dóna ple darrere ple d'una manera vergonyosa. Ací uns exemples de la (no) política del PP de Catarroja:

En aquesta (NO) política del PP del meu poble es considera un “assumpte privat” la lluita justa d’uns treballadors municipals de la neteja en situació de precarietat laboral extrema (cobrant poc més de 500€ al mes per 40 hores setmanals).

En aquesta (NO) política del PP del meu poble el regidor de neteja, Agustín Mimbrera, amenaça a la regidora d’EU, Rosa Pérez Garijo, o no dóna explicacions davant una vaga indefinida de més d'una setmana.

En aquesta (NO) política del PP del meu poble l'Alcaldessa justifica el seu sou (cobra més de 4.000€ mensuals) dient que ella és alcaldessa les 24h del dia.

En aquesta (NO) política del PP del meu poble es critica als regidors d’EU quan denuncien la privatització de serveis públics o l’obscurantisme en la contractació de personal dient que açò no és oposició sinó crítica personal.

En aquesta (NO) política del PP del meu poble s’impedeix que els Plens Municipals es puguen gravar per a que la ciutadania puga veure els assumptes que es tracten i la posició de cadascú.

En aquesta (NO) política del PP del meu poble la selecció de joves per a les beques de la Diputació es basa en entrevistes personals i no en la situació econòmica de les famílies o en l’expedient acadèmic.

En aquesta (NO) política del PP del meu poble l'Alcaldessa media per a que una col·legi concertat absorbisca un públic en lamentables condicions.

O en aquesta (NO) política del PP del meu poble la policia fa ús d'un compte Facebook sense autorització del seu regidor.

I així, és la interessada (NO) política del PP.

RAÜL CAMACHO SEGARRA
Responsable de Comunicació d’EU de Catarroja