2.10.12

EU de Catarroja demanarà, per segona vegada, la dimissió del Regidor de Neteja per incompetència manifesta


El Regidor de neteja, i l’equip de govern, no donen cap explicació a l’oposició al Ple Extraordinari celebrat ahir per la Vaga Indefinida dels Serveis de Neteja Municipals. El PP va renunciar a les competències de la Neteja quan considera que el conflicte laboral “és una qüestió privada entre treballadors i empresa”.

Rosa Pérez Garijo,
Portaveu d'EU de Catarroja
De nou el Regidor Mimbrera ha donat motius suficients per a pensar que no està capacitat per a gestionar un Ajuntament com el nostre. Després d’una Vaga Indefinida de més d’ 1 setmana, de renunciar a la gestió de la neteja considerant que la situació de “precarietat laboral” dels treballadors és un qüestió privada, de que Catarroja fora noticia a tota Espanya, i de que la població en general estem assumint un sobre cost d’un servei privatitzat que dona guanys a una empresa privada, el regidor no dona la cara i cap explicació a una oposició que representa al 45% dels votants.

Per a la Portaveu d’EU de Catarroja, Rosa Pérez Garijo, “aquest senyor (Mimbrera) falta contínuament a la democràcia i a la institució que representa. A mi se me cauria la cara de vergonya ser la responsable d’un Àrea que ha patit una Vaga Indefinida i no donar cap tipus d’explicació. L’única explicació que ha donat ell i l’equip de govern ha segut una indecent -es un tema privado-, renunciant a un servei tan bàsic per als municipis com és el de la neteja viària”.

EU de Catarroja vol recordar que aquest Regidor (Agustí Mimbrera) és el mateix que al mes d’Abril va amenaçar a la nostra Portaveu. I hem de recordar també que en poc més d’1 any s’ha demanat més dimissions que en les darreres dos legislatures (8 anys).
 
Per últim dir que aquest senyor ha segut nomenat per l’Alcaldessa (Presidenta de la Mancomunitat de L’Horta Sud) assessor del PP en l’ens comarcal, assegurant-li un bon lloc de treball, per fer “no sabem qué”.