27.10.11

El PP de Catarroja ni contesta ni vol donar la cara: Resum del Ple.

Davant comentaris sobre la cessió de terrenys públics per a la construcció d’un centre educatiu privat a Catarroja el PP “no sap no contesta”


Escola de barracons

Esquerra Unida de Catarroja ha rebut informacions relacionades amb la construcció d’un centre de primària i secundària al poble, provocant la preocupació dels pares i mares que volen una escola pública nova.

EU de Catarroja vol saber si és veritat les informacions rebudes que diuen que el PP de Catarroja està pensant si cedir terreny municipal per a la construcció d’un centre educatiu privat cobrint les necessitats d’educació pública de qualitat a l’alumnat del nº6 que ara es troba entre barracons.


A la pregunta d’EU de Catarroja sobre aquesta qüestió el PP HA CALLAT.


El PP aprova gravar els plens municipals fa 1 mes, no ho fa i diu que està estudiant com fer-ho.

EU de Catarroja no dona com a bones les explicacions donades per l’equip de govern per no gravar els plens. Considerem que la gravació d’un ple no ha de ser un problema tècnic per a l’Ajuntament de Catarroja. Que el govern d’un municipi de més de 20.000 habitants haja “d’estudiar” com gravar un ple en el S.XXI demostra molt poca capacitat per a gestionar i per a dirigir una administració local.