22.7.11

Rosa Pérez (Diputada Provincial i regidora d'EU de Catarroja) torna les entrades per als bous de la Fira de Juliol en senyal de protesta


La diputada provincial d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, remeté el passat divendres una carta al president de la Diputació de València, Alfonso Rus, en la què li comunicava que el seu grup tornava les entrades per a les corregudes de bous de la Fira de Juliol. Pérez afirma: “Esquerra Unida és contrària a que espectacles d’aquest tipus, de clar maltractament i mort per als animals, estiguen permesos i, per a més inri, finançats amb diners públics”.
Esquerra Unida assenyala que no pot admetre les entrades per a les corregudes, “atenent-nos als nostres principis i a la creença ferma que aquestos espectacles no haurien de donar-se i menys promocionar-se i subvencionar-se per part de les administracions públiques”, lamenta Pérez Garijo, qui afegeix: “és importantíssim i necessari un canvi radical en la permissivitat i enlairament d’aquesta administració cap a les festes taurines, siguen les que siguen”, subratlla.
La diputada d’esquerres ha qüestionat a més els criteris que segueix Rus a l’hora de donar aquestes entrades taurines, “perquè sembla que s’han regalat de totes les corregudes excepte de la de Jose Tomàs, qui sembla és el matador que crea més expectació. No sols és intolerable permetre l’espectacle i regalar entrades d’aquest, sinó a més, reservar-se unes i altres no. La veritat és que tot en aquesta història és delirant”, critica.