14.6.11

Discurs d'Investidura de Rosa Pérez Garijo (Portaveu d'EU de Catarroja)

Bon dia a tots i totes

Dani i Rosa (Regidor i Regidora d'EU de Catarroja)
Esquerra Unida en aquestes eleccions s’ha consolidat com a tercera força política del nostre poble. En primer lloc volem agrair-li als nostres votants el vot positiu donat al nostre treball i a la nostra gestió que han fet que tinguérem el millor resultat de la història d’EU de Catarroja.

El nostre col·lectiu té passat, present i futur. Passat per que els nostres predecessors lluitaren per la democràcia. I és per ells, i la seua lluita per la llibertat i la igualtat durant molts anys que hui tenim drets. Aquest Ajuntament els meus companys regidors, Manolo,  Lola, Àngel i com no, Antonio Pérez, el meu pare, han defensat sempre el urbanisme sostenible, els serveis públics i el benestar social.

Rosa i Dani al finalitzar l'acte d'investidura
         Present per que podem afirmar que el nostre col·lectiu no para de créixer i que hem format un grup d’homes i dones que amb diferents edats, formacions i experiències treballem en equip tant al carrer com a l’Ajuntament. A l’Ajuntament estos 4 anys hem segut els defensors de les polítiques d’esquerres, hem segut l’únic partit en votar en contra de totes les privatitzacions. en l’oposició EU ha tingut un paper responsable amb els interessos de la ciutadania i  en el nostre programa, i podem afirmar que ens sentim contents de com hem batallat contra les polítiques de dreta del Partit Popular.

    I per últim tenim futur per que anem a treballar per fer de Catarroja un poble millor, ara no serà des del govern, estarem 4 anys a l’oposició i sabem que la majoria de les nostres propostes seran rebutjades però nosaltres continuarem treballant per allò que ens han triat:

  • Una Catarroja participativa front a un govern que aprova la seua política d’esquenes  a la ciutadania.
  • Una Catarroja educadora front a una Catarroja amb barracons escolars, guetos educatius i massificació a les aules
  • Una Catarroja social front a las polítiques actuals de grans beneficis per a uns pocs i retalls per a la resta. Volem justícia social i no caritat.
  • Una Catarroja amb cultura per què un poble que no te cultura es un poble fàcil de manipular I per supost
  • Una Catarroja sostenible front al Nou Mil·leni.


Hui comencem una nova etapa i encara que l’equip de govern és el mateix, esperem, o millor dit, desitgem siga, una nova etapa de veritat, on es tracte a totes les forces polítiques amb respecte, perquè tots i totes hem  segut triats pel nostre poble per a treballar per ell i tenim el dret i, sobre tot, l’obligació d'aportar i de fiscalitzar les polítiques que es fan des del nostre ajuntament.

Nosaltres, des d'Esquerra Unida sempre l’hem tingut molt clar, quan el govern propose polítiques per millorar la qualitat de vida de la tercera edat, l’educació, els problemes de la joventut, la nostra cultura i el valencià, el xicotet comerç, es a dir millorar el benestar de la ciutadania comptarà amb el nostre vot. Per a dir sí al Nou Mil·leni i privatitzar serveis ens trobarà frontalment en contra.

Moltes gràcies