26.10.10

Rosa Pérez Garijo serà la candidata, per EU de Catarroja, a les eleccions municipals de 2011

Gent preparada i compromesa a àmbits com el món del treball, l’ecologisme, la universitat, la llengua, la participació ciutadana i els serveis públics ocuparan els primers llocs de la candidatura d’EU de Catarroja.

A l'Assemblea celebrada aquest divendres passat els/les afiliats/ades d'EU triàrem, per unanimitat, els candidats que ocuparan els primers llocs de la candidatura d'EU a les eleccions municipals de Catarroja de 2011:


• La nº1 i candidata a l'alcaldia serà la nostra regidora i companya ROSA PÉREZ GARIJO, Advocada, Llicenciada en Ciències Polítiques i Professora associada de la Universitat de València, on imparteix classes de Drets Laborals. A més es afiliada al sindicat CCOO-PV i membre dels òrgans de direcció tant de IU com de EUPV. És sòcia d'ACPV i del Casal Jaume I de L'Horta Sud.

• De nº2 anirà el Coordinador Local d'EU, DANIEL PORTILLO OGALLA. Dani és Autònom i treballa al sector de la construcció. Actualment és el màxim responsable del PCPV de la comarca L'Horta Sud. A més, és afiliat a l'INTERSINDICAL.

• De nº3 anirà RAÜL CAMACHO SEGARRA, responsable d'Organització del col•lectiu i Responsable de Comunicació d'EU de L'Horta Sud. És Animador Sociocultural i treballa a l'àmbit municipal en el camp de la Participació Juvenil. Pertany a l'Associació de Professionals de la Joventut de la CV, i a l'Associació de Consumidors de productes ecològics Vland Solaris. És sòci d'ACPV i del Casal Jaume I de L'Horta Sud.

• De nº4 VERÓNICA RAMÍREZ RANGEL, membre del Consell Polític d’EU de Catarroja, és Sociòloga i Professora associada de la Universitat de València. Pertany a l’Associació de Consumidors de Productes Ecològics Vland Solaris. És mexicana i col•labora com a Voluntària Lingüística a l’Escola Jaume I de Catarroja, amb pares i mares que, com ella, han volgut aprendre a parlar en Valencià.

• De nº5 CONCHA VALLS MOLDES , és Infermera Especialista en Comare i Pediatria i treballa a l’ambulatori de Catarroja.

Vos anirem informant dels següents de la llista els propers mesos, però us avancem que tots/es ells/es son persones compromeses amb l'esquerra, amb els serveis públics, amb l'ecologisme, amb la nostra llengua i cultura, i amb el món del treball.

Àrea de Comunicació d’EU de Catarroja