3.10.10

El “Casal” obri de nou les seues portes



EU de Catarroja va estar present a l’acte d’obertura del Casal Jaume I de L’Horta Sud, mostrant el seu total compromís amb el seu projecte.

Per a EU de Catarroja és una molt bona notícia per a tota la gent d’esquerres de la nostra comarca, i més concretament per a la gent de Catarroja, ja que el centre ha segut als darrers anys referència i part de la lluita front l’especulació urbanística i el Nou Mil•lenni, la crisi econòmica o la defensa de la nostra llengua al nostre poble. Lluites on sempre s’ha trobat amb EUPV.

Per a Rosa Pérez Garijo (regidora d’EU de Catarroja), que va estar present a l’acte, “és un alegria de nou estar a aquest espai, aquesta casa de tots/es on ens hem trobat companys/es, amics/gues i veïns/es que creguem que un altre món és possible”. A més, “des de ja, EU de Catarroja es comprometem amb el dia a dia del Casal iniciant en breu actes d’elaboració del nostre programa electoral per a les eleccions municipals de 2011”.

EU de Catarroja fa una crida a la participació al Casal de totes les persones i entitats d’esquerres de la comarca, acudint o col•laborant amb els diferents programes d’actes.