14.5.10

El PP enfront de la crisi no és exemple de res

El PP de Catarroja demagògicament demana estalvi i austeritat, quan l’alcaldessa cobra més que governants de capitals de províncies.


Per al col•lectiu d’esquerres les mesures que s’han de prendre han d’anar encaminades a que els que menys tenen no paguen la crisi, i austeritat en las despesa pública evitant gastos supèrflues, cosa que ni PP ni PSOE estan disposats a assumir.

Per a EU de Catarroja, que també és partidari de rebaixar més les assignacions als regidors/es (ja que no és un salari) i no als grups municipals (que son per a fer polítiques), n’hi han altres formes de control de la despesa pública, començant pel nou sou que es va posar l’alcaldessa del PP al passat mes de gener, cobrant més que inclús alcaldes/ses de capitals de província.
També amb una altra política fiscal a Catarroja, la qual faça pagar més al que tinga millors condicions de vida.
Estalviant de la partida que el PP fa ús en comunicació i propaganda partidista dels pressupostos municipals, del de tots/es, votants i no votants del PP. O també estalviant el cost dels assessors d’UV que no fan absolutament rés.

Per a EU de Catarroja (que ahir es manifestava amb EUPV als carrers de València a favor de l’ètica en la Política) el PP, la gran defensora de la economia capitalista que ara està en crisi, no pot donar lliçons de res i menys d’austeritat dels seus càrrecs públics. Les paraules del seu portaveu el Sr Guillem estan plenes de demagògia i populisme, i ens situa a totes les organitzacions polítiques per igual., com a responsables de l’actual situació. No hem d’oblidar que el PP valencià és un partit que pressuntament s’ha finançat de manera irregular (Cas Gürtel), i que el President de la Generalitat està imputat per per suborn impropi.

Hem de recordar, a més, que el PP i UV han votat sempre en contra de les propostes d’EU de Catarroja davant la crisi: redistribució d’impostos i solidaritat fiscal, ajuda a l’escolarització de 3 a 5 anys, inversió pública, llei de dependència, gratuïtat de serveis municipals per als que menys tenen o sobre habitatge públic.

EU de Catarroja demanarà una Comissió de Control i seguiment del gasto municipal que estarà formada amb representants de la corporació municipal, dels treballadors i de les entitats ciutadanes.