26.1.10

L'austeritat del PP de Catarroja: 100.000€ a l'any per a l'Alcaldessa i un regidor

El PP i el seu secretari Rajoy, de manera interessada i partidista, reclama austeritat i limitació de la despesa pública i a Catarroja 2 dels seus militants – l’alcaldessa i un regidor alliberat - se duran a casa, en plena crisi econòmica, 100.000€ anuals


El ple de l'Ajuntament de Catarroja va aprovar ahir amb els vots de la dreta (PP i UV) pujar el sou a la nova Alcaldessa de 32.000 euros anuals a 60.000 euros i al regidor alliberat de 30.090 euros a 40.600 euros.

“Ens sembla molt mal principi que l’Alcaldessa en el seu primer ple com a tal la primera decisió que prenga siga doblar-se el sou” va plantejar la regidora, Rosa Pérez, en la seua intervenció en el Ple.

Per a EU l’austeritat en els salaris dels polítics alliberats, així com en els dels seus assessors i càrrecs de confiança, és una qüestió fonamental per a la democràcia. Els càrrecs públics no poden tenir uns salaris per sobre de la població a qui governen, donant la sensació d’estar ocupant el seu lloc per interès particular i no per un interès general cap a la ciutadania.

EU vol ressaltar que, en coherència amb l’austeritat que defensa, l’any que va tenir assessor, al governar en el 2003, aquest cobrava 720 Euros mensuals.