12.1.10

EU de Catarroja vota en contra del nomenament de la nova alcaldessa


EU de Catarroja s’ assabenta per la premsa de qui serà la propera alcaldessa de Catarroja i encara espera que aquesta es pose en contacte amb els grups de la oposició.


La regidora d’EU, Rosa Pérez Garijo, ha afirmat que “ningú ens va comunicar qui anava a ocupar l’alcaldia”. A més diu que “entenc la situació de dol que està vivint el PP, però considere que, en una situació com aquesta, la futura alcaldessa hauria d’haver-se posat en contacte amb els portaveus dels grups municipals per així comunicar-los el que s’anava a votar al ple del dimarts".

Per a EU de Catarroja tota aquesta situació, provocada per la lamentable mort del anterior alcalde, ha fet evident, i visible, la falta de lideratge del PP. Així i tot, esperem que no afecte a la gestió municipal que, d’ací a final de legislatura, ha de fer el nou equip de govern.

EU de Catarroja continuarà fer front, proposant politiques progressistes i d’esquerres, a les polítiques del PP i UV. A més, continuarem oposant-nos a la destrucció de Catarroja a partir del mega-projecte urbanístic i especulatiu del Nou Mil·lenni que, sembla, el PP i UV encara volen dur a terme.