16.12.09

Anticomunisme a (la blogosfera de) Catarroja


Malauradament a Catarroja tenim anti-comunistes més enllà del PP i UV: És un blog i es diu La Catarroja Descoberta. Van de "progre guai", escriuen en la nostra llengua i penjen noticies del cantautor Raimon o dels pares de la constitució. Estan super enamorats d'un únic polític de Catarroja (Wilson) i la resta som uns inútils, incoherents i radicals extremistes .

A nosaltres (EU de Catarroja), als meus companys/es del PCPV i a la regidora d’EU Rosa ens anomenen "els comunistes" en un tó despectiu. Quan intentem donar la nostra opinió davant de mentides llançades contra nosaltres ens la censuren en nom de la Llibertat d'Expressió.
Tots saben qui son o qui és (a mi m'ho digué un amic i persona molt estimada del PSOE de Catarroja), però encara i tot, tens que callar per evitar posibles situacions incòmodes.

Enfronta a l'esquerra de Catarroja, i a més enfronta a persones que hem lluitat colze amb colze contra Nou Mil·lenni. En poques paraules, ha intentat i intenta trencar la unitat front la bàrbarie urbanística del Nou Mil•lenni.

Amb tot això, crec que d'alguna manera a totes les persones d'esquerres de Catarroja ens toca. Ens afecta un blog que, disfrassat de progressista, es dedica a insultar a tot aquell que no pensa com ell.

Per mi ser d'esquerres està molt més enllà d'unes sigles. Ser d'esquerra és una manera de viure, d'entendre la democràcia...etc. No "censure" cap idea (totes son legítimes). Censure les formes, la mentida i la manipulació d'aquesta gent.

Com diuen ells "Ja se sap, els extrems es toquen", i efectivament, la dreta cavernícola de Catarroja i ells, La Catarroja descoberta, tenen moltes coses en comú, les formes i el seu anticomunisme.

Raül Camacho Segarra
(Membre d'EU de Catarroja)