3.11.08

El Ple ens dona la raó sobre el regidor no Adscrit

El ple de Catarroja ha donat la raó a EUPV de Catarroja, i el trànsfuga Harbi Mustafa Odeh cobrarà sols per una comissió informativa.


Fa sis mesos quan el Sr. Mustafa Odeh va abandonar el grup socialista i es van reestructurar les comissions informatives EU va proposar, sobre la base de la normativa i el pacte antitransfuguisme, que el regidor pugera estar present en dos comissions informatives però sols cobrarà una d'elles. Aquesta proposta va ser rebutjada, donant-li la possibilitat de cobrar ambdues a pesar que la normativa establix tot lo contrari, que no cobre més que quan era part d'un grup triat a les urnes.

Avui, sis mesos després, ens vam trobar que en el ple d'aquest mes es va a modificar la proposta donant-li la raó a EU de Catarroja, per la qual cosa ens sentim molt satisfets.

D'aquesta manera, i promogut per EUPV de Catarroja, el pacte antitransfuguisme ha sigut respectat, i un regidor, el Sr. Harbi Mustafa Odeh, no rebrà el mateix tracte que qualsevol altre representant polític triat democràticament baix unes sigles.