18.9.08

Fracàs Escolar a Catarroja i al País Valencià


Esquerra Unida acusa a Font de Mora de no assumir la seua responsabilitat del fracàs escolar al País Valencià

La diputada autonòmica d’EUPV, Glòria Marcos, qualifica “d’increïble la capacitat que té el conseller Font de Mora de llevar-se les responsabilitats de damunt. No pot culpar ara al Ministeri d’Educació de facilitar dades errònies sobre el fracàs escolar, en lloc d’assumir que és la seua gestió la que és errònia, mediocre i la que ha provocat el caos absolut en el sistema educatiu valencià”.

Marcos a més ha afegit que les dades que situen el fracàs escolar en els alumnes de Secundària del País Valencià en quasi el 40%, “no fan més que confirmar el que ja sabíem per fonts com l’informe Pisa. Estem sota els mínims i la gestió de Font de Mora és responsable d’aquesta situació”

Per a Esquerra Unida, l’actual conseller d’educació “ha arribat a l’extrem més absolut. Cada dia se supera en desficacis, desqualifica el sistema educatiu valencià, incrementa els concerts, fa recaure els problemes del sistema en el voluntariat del professorat, ataca la llibertat de càtedra d’aquest, resta presència a tota la comunitat educativa, no es preocupa per les infraestructures i pels més de 1.300 barracons que existeixen... és inacabable la llista de barbaritats”, arremet Marcos.

La diputada autonòmica d’EUPV considera que Font de Mora “ha de tindre els dies contats al front de la Conselleria, i ha de ser el primer en eixir del govern del senyor Camps en la pròxima remodelació. Mantenir-lo sí que seria una errada”.

València, 10 de setembre de 2008